Yksi toimitusmaksu 3,50€ tilauksen koosta riippumatta    

                                                                 

Espoon Tapiolassa sijaitseva Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi on pienen perheyhtiön, Tessi Oy:n, antikvariaatti. Verkkokaupastamme voit tilata kaikkia valikoimissamme olevia kirjoja ja sarjakuvia kiinteällä toimitusmaksulla tilauksen koosta riippumatta. Toimitusmaksumme kotimaahan on 3,50 EUR. Toimitus tapahtuu tilauksen koon mukaan joko Postin toimipisteestä, asiamiespostista tai ilmoittamastasi pakettiautomaatista noudettavana (1) postipakettina (yli 30mm), tai suoraan postiluukkuun jaettavana (2) pikkupakettina (alle 30mm, alle 2kg) tai (3) postimaksettuna kirjeenä (alle 30mm, alle 500gr). 


Em. toimitusmaksu kattaa toimituksen Suomeen. Jos haluat tilata lähetyksen Suomen ulkopuolelle, ole hyvä ja ota yhteyttä myymäläämme. Ulkomaan toimituksista veloitamme niiden todelliset postituskulut. 

 

Joskus voi sattua, että tilattua kirjaa ei enää löydykään hyllystämme vaikka se verkkokaupassa on vielä ollutkin. Näitä tilanteita pahoittelemme jo etukäteen ja luonnollisesti hyvitämme maksun pikaisesti. 

 

Vastaamme mieluusti kaikkiin tiedusteluihin tilauksia ja yleisesti kirjojen ja sarjakuvien saatavuutta koskien. Myymälämme Tapiolassa on avoinna ma-pe 11-17 ja la 11-15. Kotisivumme löydät täältä


Yläotsikon "Kaunokirjallisuus" alta löytyvät dekkarit ja jännitys, elämäkerrat ja henkilöhistoria, scifi ja fantasia, runot ja näytelmät, yläotsikon "Historia" alta löytyvät sota- ja sotahistoriallinen kirjallisuus.

 

 

ARVONLISÄVERO

 

Käytettyjen kirjojen ja lehtien arvonlisäveron osalta noudatamme verottajan ohjeiden mukaista ns. yksinkertaistettua marginaaliveromenettelyä, minkä vuoksi hinnassa ei ole vähennettävää arvonlisäveroa (toimitusmaksu lisätään hintaan).MAKSUTAVAT

 

(1) Suoramaksu tilauksen yhteydessä, toimitusmaksu lisätään tilauksen loppusummaan.

 

Ota yhteyttä myymäläämme, 

 

(2) jos haluat maksaa PayPalilla,

(3) jos haluat ennen maksua varmistua, että etsimäsi kirja tai lehti aivan varmasti löytyy myös hyllystämme, 

(4) jos olet kunnan tai muun julkisyhteisön kirjastoasiakas ja haluat tilata laskulla.

 

Maksaminen, suoramaksu tilauksen yhteydessä: 

 

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.  Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta

 

Maksutavat: PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.  


MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.  


Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com  

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 2000 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/sinulle/nain-maksat-mashilla  Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.  

 

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot: Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: payform@bambora.com Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta.
 

KULUTTAJANSUOJA

 

Verkkokaupan kautta, sähköpostitse tai puhelimitse tilatun ja postitse toimitetun tuotteen suhteen noudatamme kuluttajansuojalaissa etämyynnistä annettuja säädöksiä:


(a) Voit peruuttaa kaupan ilmoittamalla siitä meille Antikvaarinen Kirjakauppa Tessin sähköpostiin mantyviita@kajaste.net viimeistään 14 pv kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta.


(b) Peruutusilmoituksen voit tehdä vapaamuotoisella sähköpostilla. Ilmoituksestasi tulee käydä ilmi tilausnumero, tilaamasi tuote, oma nimesi ja tilinumerosi (tarvitsemme tämän voidaksemme hyvittää maksusi). 


(c) Sinun tulee palauttaa tuote meille osoitteeseen Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi, Mäntyviita 4, 02110 Espoo, viimeistään 14 pv kuluessa Peruutusilmoituksen tekemisestä. Vastaamme palautuskustannuksista toimitusmaksumme suuruisena (3,50 EUR). 


(d) Hyvitämme maksusi ja palautuskulut toimitusmaksumme suuruisena Suomeen lähetetyistä tilauksista tilillesi viimeistään 14 pv kuluessa lähetyksen palautumisesta meille. Kuluttajansuojalain 17 § mukaisesti "pidättäydymme kuitenkin maksun palauttamisesta, kunnes tavara on palautettu tai kunnes ostaja on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin". 


(e) Suomen ulkopuolelle lähetettyjen tilausten palautuskuluista vastaa tilaaja itse. 


Jos verkkokauppaa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Em. ehdot koskevat etämyyntiä kuluttajille. Tarkemmat toimitusehdot yrityksille pyydettäessä.


Tessi Oy

Y-tunnus 2205517-6

Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi 

Mäntyviita 4, 02110 Espoo

044 709 3000 (ma-pe 11-17, la 11-15)

mantyviita@kajaste.net